Menu Close

商業西班牙語

adults business

Schedule: One lesson per week

Number of Lessons: 10 (2 hours per lesson)

程度不限

學生人數2-7人

學費港幣3800元

商業西班牙語

在全球化的世界中,西班牙語已是國際商業中第二大語言。在香港,來自西班牙語系國家的公司持續增加,行業類型包括:貿易、金融、皮革、珠寶、紡織、工程、物流、船務等。
商業西班牙語

事實上,西班牙語是主要商業語言,亦為美國第二語言和世界上第二大語言。它的影響力正急速擴展,愈來愈多公司傾向聘用會西班牙語的人才。

我們的課程包涵全方位的語言範疇,而著重於商業語境和行業術語。

教學綱要

我們的商業西班牙語課程涵蓋各個西班牙語等級,學生西班牙語程度不限。西班牙的語言文化有既定規則,商務禮儀亦然。因此,除了語言本身,我們亦會讓你了解到西班牙的商業文化。

教師

教授此課程的教師有商業資歷。如果你想學習商業語境下運用的西班牙語,The Spanish Academy是你的最佳選擇。

我們採用溝通式教學法,令課堂充滿樂趣,能有效地推動學生積極學習。

從一開始你就可以感受到課堂充滿互動。

If you have taken Spanish lessons before but you are not sure what level you are in, you can take our Spanish Level Test and our teachers can assess your level based on your test results.

Register Now or Send Us An Enquiry!

Need a more flexible schedule? Check out our private classes!

Bring a friend and enjoy a HKD 300 discount on your classes!

Got questions? Send us a message!

Stay in the Loop!

Subscribe to our newsletter to get the latest updates on our courses, special offers, and events!