Menu Close

旅遊西班牙語

Travelers

Schedule: One lesson per week

Number of Lessons: 10 (2 hours per lesson)

程度A1.1

學生人數2-7人

學費港幣3800元

旅遊西班牙語

再沒有比旅行更好的理由去學西班牙語!我們的教師亦是旅遊愛好者,由他們去教你旅遊時會用到的西班牙語是最適合不過。

西班牙語系國家的生活文化獨特而有趣,大部分西班牙語人士都不會講其他語言。
學習西班牙的語言、文化差異和掌握旅行貼士,絕對大大提升你的旅遊體驗!

不論你學習動機是什麼,我們的成人西班牙語課程都可以讓你自如地掌握新語言。

教師和教學綱要

我們採用溝通式教學法,令課堂充滿樂趣,能有效地推動學生積極學習。

課堂上會有模擬與西班牙本地人互動的角色扮演練習。你會學會如何應對日常對答,包括點餐、問路、購買巴士及鐵路車票等。

我們的教師專業而擁有豐富教學經驗。他們熱愛教學,亦喜愛認識新朋友,能建立友好的學習氛圍。

我們的教學手法能令你迅速有效地達至學習目標,亦你會瞬即為你的旅程做好準備!

If you have taken Spanish lessons before but you are not sure what level you are in, you can take our Spanish Level Test and our teachers can assess your level based on your test results.

Register Now or Send Us An Enquiry!

Need a more flexible schedule? Check out our private classes!

Bring a friend and enjoy a HKD 300 discount on your classes!

Got questions? Send us a message!

Stay in the Loop!

Subscribe to our newsletter to get the latest updates on our courses, special offers, and events!